Medveten närvaro

 

minfulnessappen

Mindfulness Appen (Svenska)

Uppskattad applikation med ett grundutbud med guidade och tysta meditationer av olika längd. Inkluderar även en 5 minuters kroppsscanning. Möjlighet att få mindfulness-notiser i mobilen vid fasta eller slumpade tillfällen. I appen finns möjlighet att köpa ytterligare meditationer från kända lärare inkluderande Jon Kabat-Zinn, Anna Wikfalk, Kelly McGonigal med flera. (Finns till iOS och Android.)

headspace

Headspace (Engelska)

Stor prenumerationstjänst med hundratals meditationer i kursform. Alltifrån grundläggande medveten närvaro till mer specifika kurser om relationer, förändring, acceptans, sömn, stress, oro, lycka, fokus, kreativitet uppskattning och mycket mer. Första introduktionen á 10 dagar är helt gratis. (Finns till iOS och Android)


vila dig i form

Vila dig i form (Svenska)

Yinyoga är ett sätt att träna mindfulness utgående från kroppen. Att kunna vara i sin kropp, där allting känns, utan att värdera är ett av de viktigaste verktygen för att kunna leva ett meningsfullt liv. (Finns till Android)

Compassion

 

compassion app

Compassion Lifestyle (Svenska)

Den största mobbaren finns oftast i den egna tanken. Med denna app tränar du på att vara vänligare mot dig själv och andra vilket ökar din mottaglighet för allt det positiva i livet. (Finns till iOS och Android)

Yoga


uppochsta

Upp och stå! (Svenska)

Det är enkelt att börja med yoga! På bara 22 minuter av medicinsk yoga får du en genomgång av kroppen med andning och rörelser. I Upp & Stå! guidar Ulrika Berglind till ökad rörlighet i axlar, nacke och rygg. Detta ger dig även bättre cirkulation i kroppen och till hjärnan. (Finns till Android.)