Beteenden


superbetter

Superbetter (Engelska)

Lyckas med beteendeförändring genom detta specialkonstruerade spel. Genom "quests", "power-ups" och "battles" når du dina mål. (Finns till iOS och Android. Gratis)


Medveten närvaro


headspace

Headspace (Engelska)

Stor prenumerationstjänst med hundratals meditationer i kursform. Alltifrån grundläggande medveten närvaro till mer specifika kurser om relationer, förändring, acceptans, sömn, stress, oro, lycka, fokus, kreativitet uppskattning och mycket mer. Första introduktionen á 10 dagar är helt gratis. (Finns till iOS och Android. Kostar ca 70 kr per månad)


minfulnessappen

Mindfulness Appen (Svenska)

Uppskattad applikation med ett grundutbud med guidade och tysta meditationer av olika längd. Inkluderar även en 5 minuters kroppsscanning. Möjlighet att få mindfulness-notiser i mobilen vid fasta eller slumpade tillfällen. I appen finns möjlighet att köpa ytterligare meditationer från kända lärare inkluderande Jon Kabat-Zinn, Anna Wikfalk, Kelly McGonigal med flera för 7 kr/st. (Finns till iOS och Android. Kostar ca 15 kr)


minfulnessappen2

Mindfulness Appen II (Svenska)

Fortsättning av mindfulness appen. Inkluderar de guidade meditationerna bergsmeditation (liknelsen med ett berg där yttre faktorer inte påverkar berget), sjömeditation (liknelsen med en sjö där vågor kan finnas på ytan men i djupet är det lugnt), kärleksfull vänlighet, längre kroppsscanning, stående meditation och gående meditation. (Finns till iOS och Android. Kostar ca 15 kr)


mindfulnessse

Mindfulness.se Appen (Svenska)

Mindfulness.se är en app som ger övningar i mindfulness. Gratisversionen innehåller två övningar och fler kan köpas till (Finns till Android. Ytterligare övningar kostar 10-20 kr styck)


pausa

Pausa (Svenska)

Guidade meditationer med behaglig musik i bakgrunden. (Finns till iOS. Kostar ca 19 kr)


Yoga


uppochsta

Upp och stå! (Svenska)

Det är enkelt att börja med yoga! På bara 22 minuter av medicinsk yoga får du en genomgång av kroppen med andning och rörelser. I Upp & Stå! guidar Ulrika Berglind till ökad rörlighet i axlar, nacke och rygg. Detta ger dig även bättre cirkulation i kroppen och till hjärnan. (Finns till iOS och Android. Kostar ca 7-10 kr)